ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν σήμερα (30/05) τα Μέσα Μεταφοράς

Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν σήμερα (30/05) τα Μέσα Μεταφοράς

Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Σε απεργιακό κλοιό σήμερα Τετάρτη 30 Μαΐου η χώρα - Δείτε πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ, θα κινούνται σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία έως τις 12 τα μεσάνυχτα λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην απεργία.

Κανένα δρομολόγιο δε θα πραγματοποιηθεί στα τρένα και τον Προαστιακό λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών. Δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Το Μετρό και ο Ηλεκτρικός θα κινηθούν κανονικά

Λόγω της στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, από τις 10:00 έως τις 13:00, θα υπάρξουν και ακυρώσεις σε πτήσεις της Aegean και της Olympic Air.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Υπεθυμίζεται ότι συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είναι προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το δικό του, ξεχωριστό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10:30 και την ίδια ώρα, τα πρωτοβάθμια σωματεία μπροστά από τα γράφεια της ΓΣΕΕ.

Στάσεις εργασίας από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ

Πέμπτη 31 Μαΐου

Αύριο Πέμπτη (31/05) ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Ο ηλεκτρικός θα έχει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί ενώ οι συρμοί του μετρό θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ λόγω της στάσης εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Ο 4χρονος που κρεμόταν στο κενό είχε πέσει ήδη 5 μέτρα και ο πατέρας του έπαιζε Pokemon Go!

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε ΕΔΩ αν είστε ο τυχερός που κέρδισε 1.000 ευρώ αφορολόγητα



Σχετικές ειδήσεις