ΕΛΛΑΔΑ

Άμφισσα - Συγκλονιστική μαρτυρία της οικογένειας της 13χρονης Γιαννούλας: Έτσι ξεψύχησε η κόρη μας

Άμφισσα - Συγκλονιστική μαρτυρία της οικογένειας της 13χρονης Γιαννούλας: Έτσι ξεψύχησε η κόρη μας

Όταν το βράδυ 4 Ιουνίου στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα η 13χρονη Γιαννούλα δεχόταν χωρίς να το περιμένει τη σφαίρα, η μητέρα της το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να σκουπίζει στην αγκαλιά της το αίμα του παιδιού της.

Ο φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Γιάννης Κολεσίδης κατέγραψε στην κάμερα την συγκλονιστική αφήγηση της μητέρας:

«Και την παίρνω στην αγκαλιά και την κρατάω από το χέρι θέλω να ζήσει. Και της λέω Γιαννούλα δεν θα πεθάνεις και εκείνη μου κούνησε αρνητικά τα φρύδια και εκεί έτρεμε στα δικά μου τα χέρια.

Την πήρα στην αγκαλιά μου να την πάω πάνω στο αμάξι και τρελαθήκαμε, ο σύζυγός μου τρελάθηκε, ήταν και η πεθερά μου εδώ και μου δείχνει το κοριτσάκι χάλια να κάνει κίνηση προς τα εμπρός. Εγώ νόμισα ότι θα κάνει εμετό, δεν πήγε το μυαλό μου ότι χάνει αίμα, πολύ αίμα αφού όπως την είχα στην αγκαλιά μου είδα να πετάει το αίμα από εδώ (σ.σ από το στόμα) Πέταγε αίμα και από τον λαιμό. Έβγαλα την μπλούζα και σκούπισα το αίμα της αλλά έβγαζε αίμα από παντού και μετά ανοίγει το στόμα της και ... έβγαλε πολύ αίμα το μωρό.

Ήταν πολύ χάλια το κορίτσι δεν άκουσα ούτε μια κουβέντα. Πώς να ακούσω αφού είχε πεθάνει το κορίτσι. Και αυτός (εννοεί τον άνθρωπο που πυροβόλησε) λέει “έριξα στον αέρα”. Αυτά όλα ψέματα είναι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερες ειδησεις για την δολοφονία της άτυχης 13χρονης ΕΔΩ

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 4ης Ιούνιου όταν ο 34χρονος επιχειρηματίας, μετέβη σε καταυλισμό της περιοχής της Άμφισσας και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης, καθώς και τον τραυματισμό (στο πόδι) ενός 35χρονου.

Μετά την πράξη του ο δράστης εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση σε περιοχή που γνώριζε πολύ καλά, για να παραδοθεί μία εβδομάδα αργότερα και να πάρει το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη...

Ροή Ειδήσεων