ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές Αττική: Θρίλερ με δύο σορούς που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Φωτιές Αττική: Θρίλερ με δύο σορούς που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Δεν έχει τέλος το ανθρώπινο δράμα μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική

Στα αζήτητα δύο απανθρακωμένα άτομα – Στους 85 επισήμως οι αναγνωρισμένοι νεκροί – Δεν έχουν ανοίξει έξι σάκοι

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 81 σοροί ενώ ένας άνθρωπος αγνοείται.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα νοσοκομεία, με τους ταυτοποιημένους νεκρούς να ανέρχονται πλέον σε 85.

Ωστόσο, ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νεκροτομείο Αθηνών. Δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχει γενετικό υλικό των δύο ανθρώπων αλλά δεν έχουν προσέλθει συγγενείς τους για να γίνει η ταυτοποίηση και παραμένουν στα αζήτητα.

Πρόκειται πιθανότατα για τον έναν που φέρεται ως αγνοούμενος και μία ακόμα σορός ανθρώπου, που προκύπτει από DNA που έχει βρεθεί, αλλά ανήκει σε άγνωστο άτομο, καθώς έχουν διευκρινιστεί οι ταυτότητες όλων όσων δηλώθηκαν από τους οικείους τους ότι χάθηκαν στην πυρκαγιά.

Ο φερόμενος ως αγνοούμενος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δηλωθεί από φιλικό πρόσωπο, αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενείς για να ληφθεί γενετικό υλικό, προκειμένου να γίνει και επιστημονικά η ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής 41 εγκαυματίες, από τους οποίους οι δέκα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Επίσης, ένα παιδί παραμένει στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι: «Ακολουθήσαμε τα καμένα οχήματα και βρήκαμε το οικόπεδο της φρίκης»