ΕΛΛΑΔΑ

Ζεφύρι: «Μαμά, σας είδα στο όνειρό μου» - Τα συγκλονιστικά πρώτα λόγια της 22χρονης μετά το κώμα

Ζεφύρι: «Μαμά, σας είδα στο όνειρό μου» - Τα συγκλονιστικά πρώτα λόγια της 22χρονης μετά το κώμα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση της 22χρονης Έλενας, η οποία είχε εντοπιστεί μισοπεθαμένη σε δρόμο στο Ζεφύρι, την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας πέσει θύμα ομαδικού βιασμού.

Το «θρίλερ» με την ταυτοποίηση της 22χρονης που είχε βρεθεί μισοπεθαμένη στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι, είχε αίσιο τέλος καθώς την αναγνώρισαν στενοί της συγγενείς, μεταξύ αυτών και η μητέρα της.

«Μάμα, δεν περίμενα να έρθεις εδώ. Σας είδα στο όνειρο μου, εσένα και τον μπαμπά», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στη μητέρα της η 22χρονη με δακρυσμένα τα μάτια, μόλις την είδε δίπλα της.

Τι είπε η μητέρα στους αστυνομικούς

«Η κόρη μου δεν μένει μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό. Επικοινωνούμε αλλά όχι καθημερινά, μιλάμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο, γι΄ αυτό δεν την αναζήτησα στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της άτυχης Έλενας.

Το θρίλερ γύρω από την ταυτότητα της 22χρονης έλαβε τέλος όταν δημοσιοποιήθηκε η εικόνα του τατουάζ της, το οποίο έγραφε το όνομα Έλενα.

«Ήμουν στο σαλόνι, ξαφνικά με την άκρη του ματιού μου βλέπω τη φωτογραφία της κόρης μου στην τηλεόραση. Και είπα αμέσως αυτό είναι το παιδί μου. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά η κόρη μου», είπε η μητέρα της.

Μετά από 6 κρίσιμες ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, η 22χρονη ξύπνησε από το κώμα και κατάφερε να επικοινωνήσει με τους Αστυνομικούς.

Το άτυχο κορίτσι είναι Ελληνίδα, 22 χρονών και ζούσε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και ζούσε στους Αγίους Θεοδώρους με τον 8χρονο αδελφό της.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα δεν έδινε σημεία ζωής στην οικογένειά της, για αρκετές ημέρες. Πριν από 4 μήνες το είχε ξανασκάσει και εντοπίστηκε να περιπλανιέται στον Πεδίον του Άρεως.

Επιπλέον, είχε επιχειρήσει να κλέψει το σπίτι του παππού της για να εξασφαλίσει τη δόση της. Δεν είχε υπολογίσει όμως ότι θα ήταν μέσα ο ξάδερφός της, που τη μάζεψε και την επέστρεψε στο σπίτι της. Νοσηλεύτηκε κάποιες μέρες στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όμως την περασμένη Τετάρτη το έσκασε ξανά, ώσπου βιάστηκε άγρια και πετάχτηκε στον δρόμο.

Το πιθανότερο σενάριο

Αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται από τους αστυνομικούς της ασφάλειας φαίνεται ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η κοπέλα να έπεσε θύμα βιασμού κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων, από το DNA που έχουν πάρει από τα ρούχα και τα νύχια της κοπέλας, που ίσως δείξουν την ταυτότητα των δραστών.

Πληροφορίες: Star

Διαβάστε επίσης:

Αυτή ήταν η 33χρονη που «γάζωσαν» στην Κηφισιά

Στο εδώλιο ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης