ΕΛΛΑΔΑ

Τους πέρασαν χειροπέδες πριν έρθει η αστυνομία!

Τους πέρασαν χειροπέδες πριν έρθει η αστυνομία!

Διπλή ληστεία επιχείρησαν να κάνουν τρεις δράστες, ηλικίας 31 ετών, 34 ετών και 28 ετών, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ενός εκ των καταστημάτων.

Οι δράστες διέρρηξαν αρχικά ένα αρτοποιείο, χωρίς όμως να πάρουν από κει πολλά πράγματα. Στην συνέχει θέλησαν να «ανοίξουν» ένα μίνι μάρκετ, όμως για κακή τους τύχη, ο 50χρονος ιδιοκτήτης του είχε τοποθετήσει συναγερμό στην επιχείρησή του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ιδιοκτήτης να φύγει αμέσως από το σπίτι του που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, να ενημερώσει φίλους και συγγενείς του και με την κυνηγετική καραμπίνα που κατέχει νόμιμα, να κατευθυνθεί στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής ο ιδιοκτήτης πυροβόλησε προς τη τζαμαρία με την κυνηγετική καραμπίνα με σκοπό, όπως ειπώθηκε, να τρομοκρατήσει τους κλέφτες κι όχι να τους τραυματίσει.Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες τρομοκρατήθηκαν και πάγωσαν βλέποντας μπροστά τους μία ομάδα εξαγριωμένων κατοίκων να τους κυνηγά μέσα στο μαγαζί.

Το εντυπωσιακό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην προσπάθειά του να εκφοβίσει τους κλέφτες που του άδειαζαν το μαγαζί, πυροβόλησε για εκφοβισμό, όπως ειπώθηκε, όμως τα σκάγια διαγράφοντας ... τρελή πορεία κατέληξαν στα οπίσθια του ενός εκ των δραστών.

Τελικά μετά από μία μικρή συμπλοκή μεταξύ των δύο πλευρών και αφού παρενέβη η αστυνομία όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιφέρειας το οποίο εποπτεύει την περιοχή της Ρογδιάς.

Στο Αστυνομικό Τμήμα αφού ολοκληρώθηκε η προανάκριση και ελήφθησαν οι καταθέσεις, οι ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ και του αρτοποιείου ανέφεραν σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των συλληφθέντων.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε προχθές το βράδυ στην περιοχή της Ρογδιάς, στο Ηράκλειο Κρήτης.