ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Κυπαρισσία: Εξέπνευσε και ο τρίτος 15χρονος από το φρικτό τροχαίο

Ανείπωτη τραγωδία στην Κυπαρισσία: Εξέπνευσε και ο τρίτος 15χρονος από το φρικτό τροχαίο

Δράμα δίχως τέλος στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας - Ο 15χρονος που είχε ανασυρθεί βαρύτατα τραυματισμένος μετά το φρικτό τροχαίο, ακολούθησε στο θάνατο τους δύο φίλους τους, λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στην Εντατική του - Ανατριχίλα προκαλεί το τραγικό παιχνίδι της Μοίρας, πριν από τη μοιραία σύγκρουση

Το νεαρό αγόρι έχασε τελικά τη μάχη για ζωή, γράφοντας τον πιο τραγικό επίλογο στη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμη συμμαθητές του – οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί – με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία.

Το δεκαπεντάχρονο αγόρι εξέπνευσε στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου Πατρών όπου μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Τα τρία αγόρια, ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός ήταν φίλοι και συμμαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας; Σήμερα, Δευτέρα (19/11), είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του παιδιού που ξεψύχησε τελευταίο και ήταν εκείνο που οδηγούσε.

Αυτή ωστόσο έμελλε να ήταν και η τελευταία τους διαδρομή, πριν από το μεγάλο «ταξίδι» που βύθισε στη θλίψη συγγενείς και φίλους, καθώς έξω από την Κυπαρισσία, στο δρόμο προς τα Φιλιατρά, τα τρία παιδιά «έφυγαν» από τη ζωή.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι τρία νεκρά παιδιά, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκε ο 48χρονος οδηγός του μικρού φορτηγού, με το οποίο συγκρούσθηκαν.

Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν μετωπική και τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Για να απεγκλωβισθούν τα θύματα χρειάσθηκε μάλιστα να επέμβει η Πυροσβεστική που ανέσυρε νεκρά τα δύο αγόρια και σοβαρά τραυματισμένο, το τρίτο.

Και τα τρία παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr/ tharrosnews.gr