ΕΛΛΑΔΑ

Περιπέτεια λόγω κακών καιρικών συνθηκών για επιβάτες πτήσης από Αθήνα προς Καβάλα

Περιπέτεια λόγω κακών καιρικών συνθηκών για επιβάτες πτήσης από Αθήνα προς Καβάλα

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Καβάλα δεν επέτρεψαν την προσγείωση πτήσης από την Αθήνα, στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.

Μικρή ταλαιπωρία χθες (27/11) για τους επιβάτες της απογευματινής πτήσης της Aegean από Αθήνα για Καβάλα καθώς το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Χρυσούπολη, λόγω κακών καιρικών συνθηκών και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Όπως έγινε γνωστό από τον αερομεταφορέα, αιτία της αδυναμίας προσέγγισης του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος”, ήταν τα ακραία καιρικά φαινομένα στην περιοχή, όπου επικρατούσαν θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρή βροχόπτωση.

Επρόκειτο για την πτήση 154 που αναχώρησε από την Αθήνα στις 18:40 και είχε προγραμματισμένο χρόνο προσγείωσης στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 19:40.

Λίγο μετά τις 20:30 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της αδυναμίας προσγείωσης, ακυρώθηκε και η τακτική βραδινή πτήση της Τρίτης (27/11) από Καβάλα για Αθήνα.

Φυσικά, με τη φροντίδα της Aegean οι επιβάτες της πτήσης διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο, με έξοδα της αεροπορικής εταιρείας και το πρωί της Τετάρτης ταξίδεψαν κανονικά για την Καβάλα με έκτακτη πτήση.

ΠΗΓΗ thraki.com.gr