ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Ρέθυμνο: Πατέρας μαζί με τον 16χρονο γιο του διακινούσαν ναρκωτικά

Σοκ στο Ρέθυμνο: Πατέρας μαζί με τον 16χρονο γιο του διακινούσαν ναρκωτικά

Ένας 35χρονος και ο 16χρονος γιος του συνελήφθησαν χθες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 90 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τη διακίνηση την έκανε ο πατέρας και ο ανήλικος γιος του, ενώ συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε τα δυο άτομα κατείχαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες. Χθες το πρωί από αστυνομικούς της υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των δύο ημεδαπών και σε χώρο που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα).

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
- 93,5 γραμμάρια ηρωίνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια)
- 28 γραμμάρια κάνναβης
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
- το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών
- 3 κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης».

ΠΗΓΗ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ