ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Συγκλόνισαν η μάνα και η αδερφή του Κατσίφα (vid)

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Συγκλόνισαν η μάνα και η αδερφή του Κατσίφα (vid)
EUROKINISSI


«Ο Κωνσταντίνος μου αναστήθηκε σήμερα» - «Δώσαμε απάντηση στους προδότες. Ο αδερφός μου θυσιάστηκε για την πατρίδα»

Στο συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών βρέθηκε και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου μετά από συμπλοκή με Αλβανούς κομάντο.

Η Ερμιόνη Κατσίφα, κρατώντας μια ελληνική σημαία με τη φωτογραφία του αδελφού της, ανέβηκε στο βήμα και απηύθυνε το δικό της μήνυμα στους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν πλημμυρίσει την πλατεία Συντάγματος.

«Πάσα γη τάφος για τους ήρωες», είπε η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αναφερόμενη σε όσους έφυγαν από τη ζωή, μαχόμενοι για την πατρίδα και ιδιαίτερα στον αδελφό της.

«Η παρουσία σας εδώ, η παρουσία όλων μας σήμερα είναι η απάντηση στους προδότες. Δεν χρειάζονται λόγια, η παρουσία μας μιλάει σε όλο τον κόσμο. Ο Κωνσταντίνος θυσιάστηκε για τη Μακεδονία, θυσιάστηκε για τη Βόρεια Ήπειρο, για όλους τους Έλληνες», είπε.

Σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα που έστειλε από τους Βουλιαράτες η μητέρα του Κωνσταντίνου, δηλώνοντας πως «σήμερα ο Κωναταντίνος αναστήθηκε» προσθέτοντας πως και ο γιος ήταν σήμερα στην Αθήνα και κρατούσε ψηλά την ελληνική σημαία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ στο 13.19:

Σχετικές ειδήσεις