ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Δύο σφαίρες δέχθηκε το θύμα
eurokinissi

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου – Τι ερευνά η Αστυνομία

Στο μικροσκόπιο αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν μπει οι δραστηριότητες του 42χρονου ομογενούς από τη Γεωργία, ο οποίος δολοφονήθηκε το Σάββατο (09/02) το βράδυ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα στοιχεία δείχνουν πως η υπόθεση πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και οι Aρχές περιμένουν τι θα αποκαλύψουν τα ευρήματα από τους δύο κάλυκες που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτέλεση.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου σημειώθηκε γύρω στις 21.40 το βράδυ του Σαββάτου (09/02). Το θύμα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο, με τουλάχιστον μία σφαίρα να τον τραυματίζει θανάσιμα στο κεφάλι.

Το πτώμα του 42χρονου εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στο Πανόραμα, ακριβώς έξω από το αυτοκίνητό του. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν εκείνη την ώρα έμπαινε στο αυτοκίνητο ή έβγαινε για να πάει στο σπίτι του. Πάντως ο εκτελεστής ή οι εκτελεστές φαίνεται πως τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, όχι όμως εξ επαφής.

Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες του 42χρονου. Ένας γείτονας ανέφερε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς πως είδε ένα μωρό να κλαίει σε ένα παράθυρο, όμως από την έρευνα δεν έχει προκύψει εάν το παιδί και η σύντροφος του 42χρονου ήταν στο σπίτι.

Ο 42χρονος ομογενής από την Αμπχαζία, σύμφωνα με πληροφορίες,είχε «φάκελο» στις διωκτικές αρχές όμως για αδικήματα που δεν έδειχναν πως είχε αναπτύξει έντονη κακοποιό δράση.

Η αστυνομία έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία από τη σκηνή του εγκλήματος με σκοπό να εξάγουν συμπεράσματα για τον δράστη ή τους δράστες και τις ακριβείς συνθήκες της εκτέλεσης. Από την άλλη εξετάζονται μαρτυρίες και εικόνες από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης σπιτιών στην περιοχή για να βρεθεί το όχημα με το οποίο κινήθηκαν οι δράστες ή ο δράστης.

Πηγή: seleo.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη καταγγελία κατά Ρέστη: Ανιψιός υπουργού της ΝΔ είχε πάρει από τον εφοπλιστή 39 εκατ. ευρώ

Βαρύτατες κατηγορίες κατά του Β. Ρέστη για εγκληματική οργάνωση, εκβιασμούς και ξυλοδαρμό

Αποκάλυψη: Πλαστά έγγραφα προσκόμισε στο Εφετείο Κακουργημάτων ο Βίκτωρας Ρέστης

Δέκα χρόνια φυλακή στον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Σχετικές ειδήσεις