ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Προεδρική Φρουρά: Αυτός είναι ο εύζωνας που πέθανε ξαφνικά (pics)

Θρήνος στην Προεδρική Φρουρά: Αυτός είναι ο εύζωνας που πέθανε ξαφνικά (pics)
Σοκαρισμένη η κοινωνία της Πάτρας και οι Ένοπλες Δυνάμεις

Ανείπωτος πόνος στην Πάτρα για τον ξαφνικό χαμό του 24χρονου παλικαριού.

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 24χρονου εύζωνα στην Προεδρική Φρουρά.

Ο άτυχος νέος «έφυγε» ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης, όταν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων στρατιωτών, την ώρα που είχε κληθεί για να δώσει το παρών στο βραδινό προσκλητήριο.

Νωρίτερα, ήταν στον Άγνωστο Στρατιώτη, στην πλατεία Συντάγματος, σε ένα πόστο που υπηρετούσε από τον περασμένο Οκτώβριο και το οποίο αποτελούσε όνειρο ζωής για αυτόν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ο 24χρονος εύζωνας, σύμφωνα με το patrasevents.gr, ήταν ένα παλικάρι που αγαπούσε την πατρίδα και που ήθελε να προσφέρει σε αυτή. Υπηρετούσε ως στρατιώτης, είχε ορκιστεί στην ΕΣΣΟ και είχε περάσει από όλη αυτή την διαδικασία που χρειάζεται για να γίνει κάποιος Εύζωνας, να μπει στην Προεδρική Φρουρά και να βρεθεί στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή.

Ο Πατρινός Εύζωνας ήταν ένα παλικάρι, ένας λεβέντης και όλοι οι φίλοι του στην Πάτρα έχουν να πουν έναν καλό λόγο για αυτόν. Ένα παιδί που έκανε υπερήφανους την οικογένεια του, αλλά και όλη την πόλη ως Εύζωνας. Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Πάτρας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό αυτό νέο.

Ο νεαρός ήταν επίσης αθλητής μπάσκετ, ένα σπουδαίο ταλέντο που προερχόταν από την ακαδημία της Παναχαϊκής και ακολούθως συνέχισε την καριέρα του στον Προμηθέα.

Δείτε στην gallery ποιος ήταν ο άτυχος εύζωνας:

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Patrasevents.gr

Διαβάστε ακόμα:

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατο του 24χρονου εύζωνα

Συγκινητικό: Γιαγιά και παππούς έκατσαν να καμαρώσουν τον εγγονό τους που είναι εύζωνας