ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στην Κρήτη: 8χρονος βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα - Υπό ψυχιατρική αξιολόγηση η μητέρα

Σάλος στην Κρήτη: 8χρονος βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα - Υπό ψυχιατρική αξιολόγηση η μητέρα

Σάλος με την υπόθεση του 8χρονου παιδιού που βρέθηκε μόνο στο σπίτι, κλειδωμένο στην τουαλέτα

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου κατά συναυτουργία άσκησε ο εισαγγελέας υπηρεσίας στους γονείς του 8χρονου παιδιού που βρέθηκε από αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ κλειδωμένο στην τουαλέτα του σπιτιού του στο Ηράκλειο.

Ο πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προς το παρόν, η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Η δίκη του 54χρονου πατέρα αναβλήθηκε για την Πέμπτη (21/3). Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το κλείδωμα του παιδιού στην τουαλέτα.

Όπως είπε, ζήτησε από την σύζυγο του να πάνε μέχρι τις Αρχάνες για να τον βοηθήσει στη μεταφορά ενός μηχανήματος και άφησαν το παιδί στο σπίτι, το οποίο άφησαν ξεκλείδωτο. Δεν ξέρει και ο ίδιος τι ακριβώς συνέβη. Περίμενε στο αυτοκίνητο την γυναίκα του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις ενώ παιδοψυχολόγος κλήθηκε να ασχοληθεί με το μικρό αγοράκι, το οποίο - σύμφωνα με τις πληροφορίες - εμφανίζεται να έχει συνέλθει από την περιπέτειά του...

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Φτωχότερος ο ελληνικός αθλητισμός

Τραγωδία Ν.Κόσμος: Μαρτυρία-ΣΟΚ στο Newsbomb.gr - «Κλείδωσε τον πατέρα και πέταξε το παιδί στο κενό»

Μάριος Παπαγεωργίου: Η κατάθεση για το πτώμα που «καίει» τον «εγκέφαλο»

Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Διαμελίστηκε μοτοσικλετιστής (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σχετικές ειδήσεις