ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι στη Λαμία: Τον έσωσε το κράνος που φορούσε (pics)

Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι στη Λαμία: Τον έσωσε το κράνος που φορούσε (pics)
LAMIAREPORT.GR

«Τον είδα να σκάει με το κεφάλι πάνω στο παρμπρίζ, να απογειώνεται και να προσγειώνεται στην άσφαλτο. Αν δεν φορούσε κράνος θα είχε σκοτωθεί....», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (21/3) μπροστά στο Χαλκιοπούλειο, όταν μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Ο δικυκλιστής ανέβαινε την οδό Φιλίας και όταν έφτασε στο ύψος του Χαλκιοπούλειου επιχείρησε να στρίψει αριστερά στην οδό Αγράφων. Την ίδια στιγμή κατέβαινε την οδό Φιλίας το ασημί αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο άτυχος αναβάτης μετά τη σύγκρουση χτύπησε με το κεφάλι πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος και στη συνέχεια «πέταξε» κυριολεκτικά για να προσγειωθεί αρκετά μέτρα μακριά μέσα στο δρόμο.

«Τον έσωσε το κράνος. Ο άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά γιατί έχει κατάγματα, αλλά αν δεν φορούσε κράνος αυτή τη στιγμή δεν θα ζούσε....», είπε ένα διερχόμενος οδηγός που βρέθηκε το σημείο του τροχαίου.

Ο δικυκλιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ η τροχαία Λαμίας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το σοβαρό τροχαίο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Αυτή είναι η ασθένεια που πάσχει ο Χρήστος Μάστορας (pics)

Έγκλημα στο Ελληνικό: Τα δάκρυα του ταξιτζή – «Πανικοβλήθηκα – Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος»

Ανακοίνωση «βόμβα» από Τραμπ: «To Ισλαμικό Κράτος είναι νεκρό»

Έρευνα για τη σύλληψη της 90χρονης με τις παντόφλες διέταξε η ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις