ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Ο παπάς του έκανε παρατήρηση για τη μουσική κι εκείνος τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του!

Καβάλα: Ο παπάς του έκανε παρατήρηση για τη μουσική κι εκείνος τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του!

Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ενώ ο ιερέας είναι καλά στην υγεία του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 22 Απριλίου 2019 έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οδηγός είχε σταθμεύσει έξω από την εκκλησία, έχοντας βάλει στη διαπασών μουσική.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, κάποιοι πιστοί ενοχλήθηκαν και του έκαναν παρατήρηση, ωστόσο ο οδηγός επέμενε, μέχρι τη στιγμή κατά την οποία βγήκε ο ίδιος ο ιερέας, καθώς εκείνη την ώρα τελούσε τη Θεία Λειτουργία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, ο ιερέας του ζήτησε να κλείσει τη μουσική, καθώς ενοχλεί τους πιστούς και τον ίδιο, όμως ο οδηγός, σύμφωνα με τους μάρτυρες, τον έβρισε χυδαία και συνέχισε να παίζει μουσική.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Τότε ο ιερέας του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία και στάθηκε μπροστά από το όχημα. Όμως ο οδηγός φανερά εκνευρισμένος ξεκίνησε το αυτοκίνητο, παρασύροντας τον άτυχο ιερέα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο ιερέα στο Νοσοκομείο Καβάλας με τραύμα στο πόδι.

Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ενώ ο ιερέας είναι καλά στην υγεία του, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχτηκε ελαφρύς, μετά και τις σχετικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός Πάσχα 2019: Οριστικό. Οι περιοχές που θα έχουν βροχές την Κυριακή του Πάσχα (video)

Αναδρομικά 2019: Θα επιστραφούν έως και 11.185 ευρώ - Πώς θα δοθούν

Σχετικές ειδήσεις