ΕΛΛΑΔΑ

Η γυναίκα του παιδεραστή ξεσπά: «Αλήτη, άγγιξες τα παιδιά μας;»

Η γυναίκα του παιδεραστή ξεσπά: «Αλήτη, άγγιξες τα παιδιά μας;»

Αναγκασμένη να εγκαταλείψει το σπίτι και τη Κρήτη είναι η σύζυγος του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Η τραγική γυναίκα, έπειτα από την συγκλονιστική αυτή υπόθεση φεύγει μακριά από τον εφιάλτη παίρνοντας μαζί της και τα δυο ανήλικα παιδιά της.

Η σύζυγος του 47χρονου βρήκε τη δύναμη και επισκέφτηκε των Σειραγάκη στη φυλακή εκτοξεύοντας ένα «ντροπή σου» όταν τον αντίκρισε. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του συζύγου της, η γυναίκα έσπευσε στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου και τον αντίκρισε για τελευταία φορά, έχοντας στα χείλη της μια και μοναδική ερώτηση: «γιατί;».

Συγκλονισμένη ρωτούσε ξανά και ξανά αν ήταν αλήθεια τα όσα σοκαριστικά ήρθαν στο φως. Εκείνος με σκυμμένο το κεφάλι δεν απαντούσε. «Κοίταξέ με στα μάτια και πες μου αλήτη: ακούμπησες τα παιδιά μας;», ήταν τα πρώτα λόγια της αμέσως μετά τη σύλληψή του. Το ανατριχιαστικό ξέσπασμα έφερε την αρνητική απάντηση του εκπαιδευτικού: «Όχι, δεν τα έχω αγγίξει».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews η σύζυγος υπενθύμισε στον 47χρονο ότι λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή του, παρακολουθούσαν μαζί μια ταινία με θέμα την παιδοφιλία και ότι ο ίδιος είχε σχολιάσει αρνητικά τη δράση τέτοιων ανθρώπων.
Αμέσως μετά τη σύλληψη του άντρα της η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και τα παιδιά βλέπουν καθημερινά ψυχολόγο.

«Έσπευσε να ασκήσει αγωγή διαζυγίου, με αφορμή όσα έμαθε για τον σύζυγό της, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου», δηλώνει ο δικηγόρος της, Ανδρέας Αργυρόπουλος, που προσθέτει: «Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά μια προσπάθεια να επιστρέψει τα δύο ανήλικα αγόρια της υγιή στην κοινωνία».