ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: Ο Πατούλης εγκαινίασε σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ

Μαρούσι: Ο Πατούλης εγκαινίασε σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ

Ένα έργο υποδομής, «σταθμό» για το Μαρούσι, το μεγαλύτερο που έχει παραδοθεί τις τελευταίες δεκαετίες, ένα υπόγειο πάρκινγκ, χωρητικότητας 300 θέσεων, που έχει άμεση σύνδεση με το εμπορικό κέντρο, και μία «έξυπνη» πλατεία - Smart plaza, παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στους Μαρουσιώτες.

Τη διπλή κορδέλα των εγκαινίων στην είσοδο του πάρκινγκ και στη Smart plaza έκοψαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, και ο Γιώργος Πατούλης.

«Η ολοκλήρωση και παράδοση του διπλού αυτού έργου – ορόσημο για την πόλη, είναι η απόδειξη της ικανότητας και αποτελεσματικότητάς μας ως Διοίκηση. Είναι το παράθυρο που ανοίγουμε στο μέλλον για να πάμε το Μαρούσι ακόμη πιο ψηλά. Δεν είναι το τελευταίο έργο που εγκαινιάζουμε μαζί αλλά θα υπάρξουν και άλλα. Το Μαρούσι θα συνεχίσει να μας ενώνει» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Μιλώντας για το χρονικό του έργου και τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την εκτέλεσή του, επεσήμανε: «Η ολοκλήρωση και παράδοση του διπλού αυτού έργου αποτελεί νίκη των δυν0άμεων της ευθύνης και της δημιουργίας. Είναι η νίκη του αποτελέσματος».

Αναφορικά με τις στοχευμένες παρεμβάσεις για την ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της πόλης και στήριξη της αγοράς που έκανε πράξη η Διοίκηση Πατούλη, εστίασε στην εγκατάσταση πολιτιστικών πόλων όπως το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και η Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη.

Επιπλέον τη δημιουργία, δύο παιδικών σταθμών, η ανάπλαση των πλατειών του Κέντρου, η εφαρμογή προγράμματος φύλαξης σε 24ωρη βάση, η δωρεάν εξασφάλιση υπόγειου χώρου στάθμευσης στην οδό Χατζηαντωνίου, η διεκδίκηση και αγορά από το Πράσινο Ταμείο δύο διατηρητέων ακινήτων προς αξιοποίηση στον τομέα των τεχνών, αλλά και στη σπουδαιότερη των παρεμβάσεων τη βιοκλιματική ανάπλαση του εμπορικού κέντρου και της πλατείας Αγίας Λαύρας.

Τη βραδιά παρουσίασε ο Νίκος Παπαδάκης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων. Η βραδιά των εγκαινίων έλαβε χαρακτήρα μιας μεγάλης γιορτής που ολοκληρώθηκε με τη φαντασμαγορική συναυλία του καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη. Οι παρεβρισκόμενοι διασκέδασαν και με μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα.

Στην βραδιά των εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χατζηδάκης Κωνσταντίνος και υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθήνας, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Αγίων Αναργύρων – Καματερού Γεώργιος Σταύρος Τσίρμπας, Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Σπύρος Πολλάλης, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Αργύρης Λάσκος, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Κώστας Αντωνόπουλος, Βαγγέλης Κάββαλος, Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Ιλίου και εκπρόσωπος Δημάρχου κ. Ζενέτου Γιώργος Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.ΠΑ.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής, Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Ελένη Λέκκα Καλατζάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Απόστολος Ανδρεουλάκος, ο Επίτιμος Αρχηγός της Πυροσβεστκής Υπηρεσίας Στέλιος Στεφανίδης, ο Διευθυντής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής Ιωάννης Λιανουδάκης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Β΄ Αθήνας με τη ΝΔ Φώτης Καρύδας, Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου και Β1 Εκλογικής Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών Αγγελική Ινέτζη Δημητρακάκη, η Διευθύντρια της ΔΟΥ Αμαρουσίου Μαρία Βενιζέλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo Maroussi Φώτης Ευρυγένης κ.α

Διαβάστε επίσης:

Πανικός στη Θάσο: «Άφωνοι» με αυτό που είδαν στη θάλασσα (pics)

Βρήκαν ζωντανό βρέφος μέσα σε σακούλα - Το βίντεο που συγκλόνισε την ανθρωπότητα

Σχετικές ειδήσεις