ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Παράταση για τις ενστάσεις - Νέα ημερομηνία για τα τελικά αποτελέσματα

Ευδοκία Μύτιλη Ευδοκία Μύτιλη

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Παράταση για τις ενστάσεις - Νέα ημερομηνία για τα τελικά αποτελέσματα

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοίΜετ'  εμποδίων γίνεται η υποβολή των ηλεκτρονικών ενστάσεων - Η ΕΕΤΑΑ θα ανακοινώσει παράταση της διαδικασίας - Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 23/07 και όχι στις 21/07 που είχε ανακοινωθεί αρχικά. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News, η ΕΕΤΑΑ εντός της ημέρας θα ανακοινώσει την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των ενστάσεων στους προσωρινούς πίνακες των αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Η νέα προθεσμία θα είναι έως και την Παρασκευή 19/07/2019 ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 23/07.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των ενστάσεων. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην υποβολή των επισυναπτόμενων αρχείων. Σύμφωνα με το ΕΕΤΑΑ το πρόβλημα προκλήθηκε λόγω του μεγάλου όγκου στην υποβολή των ενστάσεων.

Οι αιτούντες που επιθυμούν να ανεβάσουν τα πρόσθετα έγγραφα στο eetaa.gr και δεν μπορούν,θα πρέπει να δοκιμάσουν και από διαφορετικούς browser αφού το πρόβλημα εντοπίζεται ιδιαίτερα από τον Google Chrome ενώ θα πρέπει να ανεβάζουν τα αρχεία με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται πως οι αιτούντες είχαν δικαίωμα έως σήμερα (17/07) να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους, στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ, eetaa.gr, μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Προσοχή: Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται ενστάσεις που αποστέλλονται με email ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕΤΑΑ ανάρτησε τους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων δυνητικά ωφελουμένων, με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό/δήμο και μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ

Επιλέγετε Νομό ή Δήμο για να δείτε τους αντίστοιχους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών. Οι δυνητικά ωφελούμενοι εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος, ανά Δήμο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός: Δείτε ΕΔΩ τα προσωρινά αποτελέσματα για τις δωρεάν διακοπές

Μηχανογραφικό 2019: Προσοχή! Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved