ΕΛΛΑΔΑ

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής ενστάσεων

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής ενστάσεων

Η ΕΕΤΑΑ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι δίνεται παράταση στην ημερομηνία υποβολής ενστάσεων και ανάρτησης των οριστικών πινάκων ωφελουμένων για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ. 

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των ενστάσεων. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην υποβολή των επισυναπτόμενων αρχείων εξαιτίας του μεγάλου όγκου στην υποβολή των ενστάσεων.

Η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ αναφέρει: Η ΕΕΤΑΑ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτούντων και για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της τρέχουσας Πρόσκλησης, υιοθέτησε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των ενστάσεων .

Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατείνεται έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00 .

Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ την Τρίτη 23/7/2019.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Οι αιτούντες που επιθυμούν να ανεβάσουν τα πρόσθετα έγγραφα στο eetaa.gr και δεν μπορούν,θα πρέπει να δοκιμάσουν και από διαφορετικούς browser αφού το πρόβλημα εντοπίζεται ιδιαίτερα από τον Google Chrome ενώ θα πρέπει να ανεβάζουν τα αρχεία με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται πως οι αιτούντες είχαν δικαίωμα έως χθες (17/07) να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους, στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ, eetaa.gr, μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Προσοχή: Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται ενστάσεις που αποστέλλονται με email ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕΤΑΑ ανάρτησε τους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων δυνητικά ωφελουμένων, με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό/δήμο και μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ

Επιλέγετε Νομό ή Δήμο για να δείτε τους αντίστοιχους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών. Οι δυνητικά ωφελούμενοι εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας/αιτούντος, ανά Δήμο.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με τα αναδρομικά: Ποιοι και πότε θα πάρουν έως και 4.408 ευρώ

ΟΑΕΔ: 12.000 ευρώ σε 10.000 ανέργους - Δες ΕΔΩ αν το δικαιούσαι

Σχετικές ειδήσεις