Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Δερμιτζάκης για μέτρα: Νομίζω ότι χρειάζεται κάτι πιο μεγάλο, πιο βαρύ (vid)

Newsbomb

Κορονοϊός: Ο καθηγητής γενετικής Μανώλης Δερμιτζάκης σχολίασε τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση και εξήγησε με ποιον τρόπο αυτά λαμβάνονται.

Τη διαχείριση του δεύτερου κύματος κορονοϊού στην Ελλάδα, σχολίασε ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (28/09) στο Open TV.

«Χάθηκε η επαφή με όσους παίρνουν τις αποφάσεις με όσους πρέπει να τις στηρίξουν. Η Πολιτεία προσπαθεί να κάνει μικροδιαχείριση. Η πολιτική έπρεπε να είναι πιο συνολική. Δηλαδή κάτι μεγάλο, κάτι βαρύ όπως τηλεργασία σε μεγαλύτερα ποσοστά, μάσκες παντού για να πειστεί ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά στο Open TV και τόνισε ότι: «Ο πολίτης μπερδεύεται με τις διαφορετικές απόψεις» για αυτό θεωρεί ότι πρέπει «Να επανέλθει η καθημερινή ενημέρωση από τους ειδικούς».

«Είμαστε σε κρίσιμο σημείο. Η Αθήνα δεν έχει ελεγχθεί ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει μεγάλο αριθμό θανάτων σε σχέση με τα κρούσματα. Πρέπει να μειώσουμε πολύ σοβαρά τα κρούσματα. Δεν είναι λύση το να απαγορεύουμε δραστηριότητες. Πρέπει να μπούμε στον χειμώνα με λιγότερα κρούσματα», συμπλήρωσε.

«Μπορεί σε απόλυτους αριθμούς να μην είμαστε τόσο καλά όσο νομίζουμε», τόνισε ο καθηγητής, αναφερόμενος στον αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώνεται καθημερινά.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο κ. Δερμιτζάκης στο παραπάνω βίντεο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες