Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

«Βόμβα» από την ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη: «Ξέραμε για τον Νίκο» (vid)

Newsbomb

Προσωρινά δεκτό έκανε το αίτημα της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη το δικαστήριο και απαγόρευσε στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το όνομα Θεοδωράκης.

Λίγες ώρες μετά την προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας, η ανιψιά του μεγάλου Έλληνα συνθέτη επιβεβαιώνει ως ένα βαθμό τους ισχυρισμούς του Νίκου Κουρή.

Όπως είπε μιλώντας στον Alpha η Άννα Θεοδωράκη, ήδη από την ηλικία των 12 ετών ήξερε για την ύπαρξη του Νίκου, της είχε μιλήσει για αυτόν ο πατέρας της και της είχε πει να μην μιλάει για την υπόθεση. Μάλιστα, της είχε διευκρινίσει ότι είναι ξάδερφός της.

«Ήξερα από μικρό παιδί για τον Νίκο Κουρή. Ειχα δει τη φωτογραφία του στο σπίτι του πατέρα μου Γιάννη, αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου, μου είχε πει ότι ο Νίκος είναι ξάδερφός μου. Ήδη από τα 12 μου το ήξερα και μου είχε πει ο πατέρας μου να μην μιλάω γι' αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν το ήξεραν η Μαργαρίτα και ο Γιώργος. Αν ήξεραν για την ύπαρξη του Νίκου. Ήθελα να ζητήσω από την οικογένεια να γίνει ένα DNA να λήξει όλη αυτή η ιστορία. Εγώ τον δέχομαι ως ξάδερφό μου. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιος του Μίκη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Βόλος: Τα έσπασε όλα στο σπίτι της πρώην του και ανέβασε το βίντεο της επίθεσης στο Facebook

Δίκη για βιτριόλι: Το τετ-α-τετ της Ιωάννας με τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή -Tο πρόσωπο «κλειδί»

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης