Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από την επίθεση

Newsbomb

Μία εβδομάδα μετά το στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο φως ένα νέο βίντεο «πομπή» αυτοκινήτων των δραστών λίγα λεπτά πριν από την επίθεση

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Παραδέχθηκε ότι ήταν «παρών» στο σημείο την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν συμμετείχε. Για την ίδια υπόθεση θα απολογηθούν τις επόμενες ημέρες οι υπόλοιποι οκτώ συλληφθέντες.

Στο μεταξύ, ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον τρόπο που το «τάγμα εφόδου» των χούλιγκαν έφτασε στο σημείο που ο Άλκης Καμπανός και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα. Εικόνες που οδήγησαν τους αστυνομικούς σε συμπεράσματα και στα ίχνη των ατόμων που έψαχναν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα makthes.

Ειδικότερα, το βίντεο είναι στην κάθοδο των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ελάχιστα δηλαδή πριν οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια και θανατηφόρα επίθεση.

Μεγαλείο ψυχής των γονέων του Άλκη

Μεγαλείο ψυχής επέδειξαν για άλλη μια φορά οι γονείς του 19χρονου Άλκη που έπεσε θύμα δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του να ζητά από όλους να φερθούν πολιτισμένα δηλώνοντας την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη και την ΕΛΑΣ ότι θα κάνουν τη δουλειά τους για την υπόθεση του παιδιού του.

«Βγήκα να δώσω ένα μήνυμα για όλη την Ελλάδα. Το άσχημο αυτό γεγονός θα το δούνε στα δικαστήρια, εκεί θα δοθεί η λύση. Θέλουμε να δούμε μια κάθαρση από αυτά τα άσχημα γεγονότα που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Θέλω να κάνω έκκληση για κάποιους που θέλουν να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους έξω από τα δικαστήρια και φώναζαν εναντίον των υπόπτων. Πρέπει να φερθούμε πολιτισμένα, σκεπτόμενα, όχι να βγαίνουμε και να φωνάζουμε, να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», είπε στο Mega το πρωί της Τρίτης ο κ. Άρης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου νέου.

Μιλώντας για το παιδί του που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του ο πατέρας του Άλκη είπε ότι «ήταν παιδί που δεν μάλωνε. Όταν θύμωνα προσπαθούσε να με συνεφέρει. Δε θέλω να μιλάω για τον Άλκη. Ρωτήστε τις παρέες του, τον κόσμο. Ό,τι είχα να πω για τον Άλκη και για εμάς, το είπα. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα να σταματήσει αυτός ο εμφύλιος πόλεμος. Χάνουμε ανθρώπινες ζωές».

Από την πλευρά της η μητέρα του Άλκη Καμπανού δήλωσε συγκλονισμένη για το γεγονός ότι το σημείο της δολοφονίας είναι απέναντι από σχολικό συγκρότημα. «Πώς είναι δυνατόν τα παιδιά αυτά να νιώσουν ασφάλεια; Το συγκρότημα είναι σημείο αναφοράς για τους μαθητές. Θα πω ακριβώς τα ίδια με τον σύζυγο. Πάω στον αγώνα, στον αθλητισμό, για να ζήσω τη χαρά του αθλητισμού, όχι για να σκοτωθώ και να σκοτώσω», είπε η κυρία Μελίνα Κακουλίδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Έτσι έδρασαν οι 11 τη μοιραία βραδιά – Όλα ξεκίνησαν μετά από αγώνα βόλεϊ

Δολοφονία Άλκη - Συγκλονίζει ο πατέρας του στο Newsbomb.gr: O 23χρονος «έδωσε» τους δολοφόνους