Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Αθήνα – Βίντεο συγκίνησης: Συγκλονίζουν μαθητές που τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή»

Newsbomb

Συλλαλητήριο Αθήνα | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα - Μαθητές από το Μαρούσι στέλνουν ηχηρό μήνυμα ότι η «Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» - Παίζουν με μουσικά όργανα τη μελωδία και με μία φωνή τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το βίντεο που έφτιαξαν μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού Αμαρουσίου της Ελληνικής Παιδείας. Με μία δυνατή φωνή τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή» στέλνοντας ένα ηχηρό μήνημα ότι η «Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική». Οι μαθητές κρατώντας στα χέρια τους μουσικά όργανα παίζουν τη μελωδία. Στο τέλος σχηματίζουν τον Ήλιο της Βεργίνας και φωνάζουν: Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα

Στο κέντρο της Αθήνας έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται χιλιάδες κόσμου από κάθε πλευρά της Ελλάδας, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που είναι προγραμματισμένο για τις 14:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Πρώτα έφτασαν περίπου 1.000 άτομα από την Κρήτη με τρία πλοία από Χανιά και Ηράκλειο. Οι διαδηλωτές κρατώντας μία μεγάλη ελληνική σημαία έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή». Μάλιστα, έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, λέγοντας πως θα τους βρουν μπροστά τους, για την εθνική προδοσία, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, που πρόκειται να διαπράξει.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα για το συλλαλητήριο