Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα

Newsbomb

«Ντου» σε συμβολαιογραφείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας έκαναν το πρωί της Παρασκευής (18/05) μέλη του «Ρουβίκωνα».

Συγκεκριμένα τα μέλη του «Ρουβίκωνα», στις 10 εισέβαλαν σε συμβολαιογραφείο που βρίσκεται στον 7ο όροφο σε κτήριο στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας και προκάλεσαν φθορές. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τα μέλη της αναρχικής ομάδας τα έκαναν γυαλιά - καρφιά με βαριοπούλες. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, από τα θραύσματα των τζαμιών τραυματίστηκε ένα μέλος του «Ρουβίκωνα».

Στη συνέχεια αποχώρησαν από το κτήριο.

Μ ανάρτησή τους στο indymedia, ανέφεραν ότι η επίθεση έγινε γιατί η συμβολαιογράφος «συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών».

Αναλυτικά:

«Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση.

Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία.

Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας».

Δείτε το βίντεο στην αρχή του θέματος