Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ιδιοκτήτης καταστήματος έπεσε θύμα «ταχυδακτυλουργού» - Πώς του «έφαγε» 350 ευρώ (vid)

Newsbomb

Καταγγελίες για άνδρα που ζητάει ... εξυπηρέτηση και φεύγει με γερό χαρτζιλίκι

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ένας ιδιοκτήτη καταστήματος που έπεσε θύμα ενός απατεώνα με ... ταχυδακτυλουργικές ικανότητες !

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άγνωστος εισήλθε στο κατάστημα της γυναίκας και έδωσε στον ιδιοκτήτη 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 10 ευρώ ζητώντας να του δώσει το ίδιο ποσό σε μεγαλύτερα χαρτονομίσματα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μέτρησε τα χρήματα και ήταν 490 ευρώ. Τότε εκείνος τα ξαναπήρε, τα ξαναμέτρησε και προσέθεσε ένα ακόμη χαρτονόμισμα των 10 ευρώ. Ο υπάλληλος τα καταμέτρησε ξανά και τα τσέκαρε σε για τη γνησιότητα τους. Στη συνέχεια και παρουσία αρκετού κόσμου ο ίδιος ζήτησε να τα ξαναμετρήσει και αφού τα μέτρησε τα έδωσε στον καταστηματάρχη και έφυγε βιαστικά από το κατάστημα, επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε και έφυγε.

Όταν στο κατάστημα μέτρησαν ξανά τα χρήματα έλειπαν ... 200 ευρώ! Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη όταν κοίταξε τις κάμερες από άλλη οπτική γωνία συνειδητοποίησε ότι ο δράστης με ταχυδακτυλουργικό τρόπο κατάφερε την ώρα που μετρούσε να μαζεύει τα χαρτονομίσματα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε το περιστατικό και στην αστυνομία μαζί με τα βίντεο από το κατάστημα της ενώ σύμφωνα με την ίδια ο εν λόγω δράστης έχει καταφέρει να εξαπατήσει και άλλους πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και μία ακόμη καταγγελία για τον ίδιο άνδρας ο οποίος «χτύπησε» και σε σούπερ μάρκετ και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο απέσπασε 150 ευρώ!

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: «Η γυναίκα μου το έσκασε με το αφεντικό της»

Το ανησυχητικό φαινόμενο με τις νύχτες στην Ελλάδα - Τι αλλάζει όλο και περισσότερο