Η συνταγή της ημέρας: Ριγκατόνι με κοτόπουλο και πέστο βασιλικού

#tsoulotip: Αν επιλέξετε να βάλετε τα κοινά ζυμαρικά (μακρυά), τότε καλό είναι να κόψετε το κοτόπουλο σε στικς.

Η συνταγή της ημέρας: Ριγκατόνι με κοτόπουλο και πέστο βασιλικού

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Στήθος κοτόπουλου

500 γρ. Ριγκατόνι

200 ml Κρέμα γάλακτος

150 ml Ζωμό κοτόπουλου

60 γρ. Ελαιόλαδο

40 γρ. Βούτυρο

2 κ.σ Πέστο βασιλικού

Παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή