GOSSIP

Η Ελληνίδα που τρελαίνει την αγγλική τηλεόραση!

Η Ελληνίδα που τρελαίνει την αγγλική τηλεόραση!

Για τα κορίτσια του Essex, οι καυτές πόζες με τα μπικίνι τους σε πισίνες και τζακούζι είναι σχεδόν καθημερινή συνήθεια!

Αυτή τη φορά, τα κορίτσια του TOWIE (πολύ γνωστό ριάλιτι παιχνίδι της Αγγλίας) η Grace Andrews και η δική μας Georgia Kousoulou, μελέτησαν καλά όλες τις πόζες της παραλίας που έμαθαν στην Μαρμπέγια και στην Μαγιόρκα, όντας σε διακοπές, και μας έδειξαν τις δεξιότητες τους με το μπικίνι.

Σίγουρα οι δυο κολλητές είχαν διαλέξει με πολύ προσοχή τα μπικίνι τους, τα οποία αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους. Όπως διακρίνουμε και από τα χαμόγελα τους, τα δυο καυτά κορίτσια απήλαυσαν τις βουτιές τους στο ξενοδοχείο, όπου παραθερίζουν, ενώ δεν δίστασαν να κάνουν και ένα μίνι ντουζάκι δίπλα στην πισίνα!

Τα κορίτσια του ριάλιτι, δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένα με τα χίλια δυο προβλήματα (!) που έχουν στο παιχνίδι, αφού το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι πώς θα τονίσουν τα... στήθη τους!

Το μόνο ουσιαστικό τους πρόβλημα ήταν... το παγωμένο νερό, αφού το ντελικάτο δέρμα τους δεν μπορεί να αντέξει τη θερμοκρασία. Μάλιστα, οι δυο τους ούρλιαζαν καθώς βούλιαζαν στην πισίνα, κάνοντας ναζάκια και αστείες γκριμάτσες στο φακό!

Το δικό μας κορίτσι η Georgia, η ξανθομαλλούσα χαριτωμένη κοπελιά διασκέδασε με τη ψυχή της και πήρε τις απαραίτητες ανάσες δροσιάς για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στο παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης:

Βγείτε... topless με μαγιό στην παραλία