Η συνταγή της ημέρας: Σουδάκια με ζάχαρη
#tsoulotip: Τα σουδάκια πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
200 ml. νερό
100 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
6 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 γρ. αλάτι
3 αυγά, medium
1 αυγό, medium για το άλειμμα των choux
4 κύβους ζάχαρης, θρυμματισμένους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
22:11
∙
WHAT THE FACT