ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός την Τετάρτη (27/11) - Πού θα βρέξει

Ο καιρός την Τετάρτη (27/11) - Πού θα βρέξει
INTIME NEWS

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικές βροχές προβλέπει για αύριο το πρωί η ΕΜΥ στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός.

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά, με την ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 16 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος, όμως από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά, με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Εύβοια τις πρωινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά και τα νότια το πρωί τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρήτη πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βαθμιαία βελτίωση.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ από τα δυτικά σε δυτικούς έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ, και από το βράδυ νότιοι νοτιοδυτικοί. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τους προγνωστικούς χάρτες της ΕΜΥ με τον αυριανό καιρό:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 37χρονου πολύτεκνου πατέρα

Μετρό: Αναστολή στις στάσεις εργασίας - Κανονικά τα δρομολόγια την Πέμπτη και την Παρασκευή

Σχετικές ειδήσεις