ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καιρός αύριο
Intime News

Καιρός: Μεταβολή μικρής διάρκειας θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο (15/5) με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Μικρής διάρκειας μεταβολή του καιρού προβλέπεται στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά και ενδεχομένως να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Από το απόγευμα και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, κατά τόπους ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις, στα βόρεια αυξημένες με βροχές και στη δυτική Στερεά, το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από αργά το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25, στα βόρεια έως 20 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ήπειρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και κυρίως τη Θεσσαλία θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Θεσσαλία τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν στα βόρεια σε βόρειους 3 με 5 και στα νότια σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα νότια γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα βόρεια.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές που από τις προμεσημβρινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» του Μπουρλά της Pfizer: Τρίτη δόση εμβολίου μετά από 8 μήνες και έπειτα μία φορά τον χρόνο