ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία: Χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής «βλέπει» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Κακοκαιρία: Χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής «βλέπει» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Το νέο κύμα κακοκαιρίας με χαρακτηριστικό τις πυκνές χιονοπτώσεις που επηρεάσουν και την Αττική ανέλυσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Το νέο κύμα κακοκαιρίας με χαρακτηριστικό τις πυκνές χιονοπτώσεις που επηρεάσουν και την Αττική ανέλυσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Το πολύ κρύο, οι θυελλώδεις βοριάδες και οι χιονοπτώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για σήμερα, Τετάρτη, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας με πυκνές χιονοπτώσεις που θα επηρεάσει και την Αττική.

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης η Ελλάδα συνεχίζει να επηρεάζεται από έναν συνδυασμό υψηλών πιέσεων στα Βαλκάνια με τις χαμηλές στο νότιο Αιγαίο που ωθεί πολικές αέριες μάζες στην Ελλάδα με τα φαινόμενα να εστιάζονται σε περιοχές ανατολικά της Πίνδου.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη «θα πάμε με αρκετό κρύο μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και στα βόρεια προάστια της Αττικής προς τα Βίλια με χιονοπτώσεις σε Θεσσαλία, Βοιωτία και Εύβοια».

Όσον αφορά τον καιρό των επόμενων ημερών ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι την Πέμπτη θα εκδηλώνονται καταιγίδες προς τα νότια και τη βόρεια Κρήτη ενώ από το βράδυ της Παρασκευής έρχεται νέο ψυχρό μέτωπο που θα επηρεάσει την Ελλάδα το Σάββατο και την Κυριακή με πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές ανατολικά της Πίνδου ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα.

«Δευτέρα και Τρίτη υποχωρεί το κύμα κακοκαιρίας αλλά θα μας μείνει το κρύο ενώ τα μοντέλα δείχνουν ότι μετά τις 22 -23 Δεκεμβρίου μπαίνουμε σε ένα πιο ήπιο καιρό και εκτιμούμε ότι τα Χριστούγεννα θα υποχωρήσουν οι χιονοπτώσεις» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Είστε ηθικοί αυτουργοί»