ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος καιρός αύριο Μεγάλη Πέμπτη - Βροχές από βδομάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος καιρός αύριο Μεγάλη Πέμπτη - Βροχές από βδομάδα

Καιρός: Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για την Μεγάλη Πέμπτη αλλά και την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την εβδομάδα μετά το Πάσχα

Ανοιξιάτικος θα είναι και αύριο Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός με λιακάδα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ωστόσο, από το απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά και στα βόρεια θα έχουμε αραιές - κατά διαστήματα πιο πυκνές - συννεφιές.

Την Μεγάλη Παρασκευή ένα σύντομο πέρασμα από τοπικές μπόρες θα καταστήσει τον καιρό άστατο, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα σημειωθεί νέα βελτίωση.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού, από την Κυριακή του Πάσχα στα δυτικά αλλά και την επόμενη εβδομάδα σε αρκετές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας ο καιρός θα χαλάσει και θα σημειωθούν αρκετές βροχές.

Στην Αττική αύριο αναμένεται λιακάδα με κάποιες αραιές συννεφιές τις νυχτερινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 10 με 22 βαθμού Κελσίου.

Ανοιξιάτικο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με ηλιοφάνεια και κάποιες αραιές συννεφιές προς το βραδυ. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 10 με 18 βαθμούς Κελσίου.