Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Πέμπτη, 18 Απριλίου
23
4bf
Ταχ. Ανέμου
39%
Υγρασία
06:44
Ανατολή
20:03
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός το Σάββατο - Αναλυτική πρόγνωση (vid)

Newsbomb

Βελτιώνεται σημαντικά από το Σάββατο (11/9) ο καιρός, καθώς φεύγουν οι βροχές και οι καταιγίδες, ενώ θα μείνουν μερικά σύννεφα, που μπορεί να δώσουν τοπικά φαινόμενα μικρής έντασης, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου «το Σάββατο θα ξεκινήσει μόνο με ηλιοφάνεια, σχεδόν παντού. Δεν αποκλείεται νωρίς να σημειωθούν τοπικές ομίχλες, κυρίως στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, όπως στην πεδιάδα της Θεσσαλίας και τα οροπέδια της Δυτικής Μακεδονίας. Ομίχλες όμως, μικρής διάρκειας, γιατί όσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημβρινές ώρες θα έχουν διαλυθεί».

Παράλληλα, «τις μεσημβρινές ώρες όμως τα σύννεφα θα πυκνώσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αν και είναι μικρή η πιθανότητα, μπορεί να βγουν μερικές μπόρες στους ορεινούς όγκους στη Κεντρική Μακεδονία, στα δυτικά, ίσως και στα ορεινά της Θεσσαλίας. Αν συμβεί αυτό όμως, θα είναι μικρής διάρκειας τα φαινόμενα. Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας, δεν θα έχουμε κάποιο φαινόμενο. Γενικά το Σάββατο θα κυλήσει μόνο με ηλιοφάνεια», υπογράμμισε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Τέλος, «τις βραδινές ώρες και ενώ θα κυριαρχήσει η ξαστεριά στις περισσότερες περιοχές της Ανατολικής και Νότιας χώρας, στα δυτικά η συννεφιά θα γίνει περισσότερη, όπου αργά το βράδυ δεν αποκλείονται τοπικές βροχές, κυρίως στη περιοχή των Επτανήσων».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση κοκαΐνης: Θρίλερ με το 28χρονο μοντέλο – «Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά», λέει ο σύντροφός της

Επίθεση με βιτριόλι: «Αντιδρά» το σώμα της Ιωάννας όσο πλησιάζει η δίκη, λέει η γιατρός της (vid)

Κρούσματα σήμερα: 2.132 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 32 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 378 οι διασωληνωμένοι