ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία στην Κω: Συνελήφθη ο σύντροφος του θύματος

Άγρια δολοφονία στην Κω: Συνελήφθη ο σύντροφος του θύματος

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Κω το μεσημέριως ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία ο 51χρονος σύντροφος της 43χρονης, που βρέθηκε μαχαιρωμένη με πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο σώμα το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας

Η σύλληψη του έγινε βάσει αποδεικτικών στοιχείων που προέκυψαν μετά τη σημερινή αναπαράσταση στο διαμέρισμα όπου τελέστηκε το έγκλημα στο Πλατάνι της Κω, παρουσία του Ιατροδικαστή κ. Κοτρέτσου της εισαγγελέως και του διοικητή της Ασφάλειας κ Σταυρόπουλου.

Ο ελάχιστος χρόνος που μεσολάβησε, δυο με τρία λεπτά ήταν αρκετά για να γίνει το αποτρόπαιο έγκλημα, από την ώρα που ακούστηκαν οι διαπληκτισμοί μέχρι την ώρα που βγήκε στο μπαλκόνι και είπε ''μου την έσφαξαν''.

Ο φερόμενος ως δράστης προσήλθε μετά τις 12 το μεσημέρι, στο χώρο όπου εντοπίστηκε το πτώμα, ψύχραιμος χωρίς να εκφράσει στο ελάχιστο τη συγκίνηση του λίγο πριν είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν του βγάλουν τις χειροπέδες μήπως και τον δουν περίοικοι, ενώ μέχρι τώρα αρνείται ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα.

Ο 51χρονος, που είχε σχέση με το θύμα το τελευταίο 20ήμερο, αλλά και πριν από ένα χρόνο, προτού η άτυχη γυναίκα αναχωρήσει για Λειβαδιά, θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στην εισαγγελέα και στη συνέχεια στην ανακρίτρια. προκειμένου να αποφασιστεί η προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΑ Ρόδου η πιο ισχυρή απόδειξη της ενοχής του συλληφθέντος, είναι η ταυτοποίηση του DNA (αύριο αναμένεται το επίσημο πόρισμα) από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν τόσο στο πάτωμα του μπάνιου όσο και στο φονικό μαχαίρι που είχε υπολείμματα αίματος και βρέθηκε στη κουζίνα του σπιτιού

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση καθοριστικά ήταν τα τέσσερα τραύματα στο λαιμό του θύματος,στο σημείο της καρωτίδας που κατάφερε ο δράστης με το πριονωτό μαχαίρι.

Σε κάποια σημεία της προανάκρισης ο 51χρονος έδειξε να θέλει να πληροφορηθεί τι ελαφρυντικά θα είχε εφόσον ο ίδιος αποδεικνύονταν ότι ήταν ο δολοφόνος και παραδέχονταν τη πράξη του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ρόδου εκτιμάται ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Η σορός της άτυχης γυναίκας Ρουμανικής καταγωγής και μητέρας τριών παιδιών 20, 17 και 12 χρόνων που ζουν με το πατέρα τους στη Ρουμανία, θα μεταφερθεί από τη Ρόδο στη πατρίδα της.

Πηγή: verena.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κω από την άγρια δολοφονία