ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοβαρή κατάσταση η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο

Σε σοβαρή κατάσταση η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η Αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε χθες μετά την Ανάσταση σε εκκλησία της Οίας στη Σαντορίνη, όταν ασυνείδητος έριξε μέσα στον κόσμο βαρελότο.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή καθώς εκτός από τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα φέρει και εγκαύματα σε μέρη του σώματός της.

Εκτός από την 51χρονη γυναίκα τραυματίστηκαν ακόμη δύο Aμερικανοί τουρίστες, ηλικίας 53 ετών και 55 ετών, καθώς και ένας Έλληνας, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. Ελαφρότερα τραυματισμένοι είναι ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών και δύο Κύπριοι (ένας άνδρας ηλικίας 24 ετών και μια γυναίκα 27 ετών).

Η αστυνομία προχώρησε σήμερα το πρωί Κυριακή του Πάσχα στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 34 και 23 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έκρηξη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

Σαντορίνη: Τέσσερις σοβαρά τραυματίες από βαρελότο