ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά

Τη ληστεία είχαν ως κίνητρο, οι τρεις υπήκοοι Αλβανίας, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που φέρονται ως οι δράστες της δολοφονίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στις 13/09 του 2012, μέσα σε δύο διαμερίσματα πολυκατοικίας, στην οδό Καλλέργη στον Πειραιά.

Οι συλληφθέντες, με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερίσματος, λήστεψαν μία 60χρονη και έναν 68χρονο, τους οποίους στη συνέχεια δολοφόνησαν με μαχαίρι.

Τα θύματα είχαν αναλάβει τη διαχείριση της πολυκατοικίας, την είσπραξη των ενοικίων από τους εκμισθωτές και την επίδειξη των υπό ενοικίαση διαμερισμάτων. Η 60χρονη, βρέθηκε σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου όπου διέμενε με το σύζυγό της, ενώ ο 68χρονος σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου, το οποίο ήταν προς ενοικίαση.

Οι συλληφθέντες δύο Αλβανοί 33 και 35 ετών και μία 25χρονη Αλβανίδα οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Όπως διαπιστώθηκε απο το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής, οι δράστες είχαν επισκεφτεί τα θύματά τους και σε προγενέστερο χρόνο.

Επιπλέον, σε βάρος του 35χρονου, εκκρεμεί Ερυθρά Αγγελία της Interpol Αλβανίας, καθώς είχε δραπετεύσει από Φυλακές της Αλβανίας, όπου ήταν έγκλειστος για ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών και αναζητείτο.

Διαβάστε επίσης:

«Καμπάνες» για το θάνατο εργαζόμενου σε εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη