ΕΛΛΑΔΑ

Ψάχνουν άλλον ένα τόνο ηρωίνης που έχει κρύψει ο εφοπλιστής

Ψάχνουν άλλον ένα τόνο ηρωίνης που έχει κρύψει ο εφοπλιστής

«Συναγερμός» έχει σημάνει σε Λιμενικό και ΣΔΟΕ, καθώς οι Αρχές εκτιμούν πως ο 41χρονος εφοπλιστής, ο οποίος συνελήφθη για την μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών φέρεται να κρύβει σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί έναν ακόμη τόνο ηρωίνης.

Τόσο άνδρες του Λιμενικού, όσο και κλιμάκια του Σώματος Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποιούν έρευνες από το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή, προκειμένου να εντοπιστεί η νέα τεράστια ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το «Βήμα», η αποθήκη βρίσκεται στο Κορωπί, κοντά στο σημείο που είχαν βρεθεί προ δέκα ημερών τα 500 κιλά ηρωίνης. Τον συγκεκριμένο χώρο είχε επιχειρήσει να ενοικιάσει προκειμένου, όπως είχε αναφέρει, να μεταφέρει υλικά από τις ναυτιλιακές του δραστηριότητες, ο 41χρονος εφοπλιστής ο οποίος είχε κατηγορηθεί ως «οργανωτής της μεταφοράς 1,1 τόνου ηρωίνης» από τη Μέση Ανατολή στην Ελλάδα. Η ενοικίαση δεν είχε ολοκληρωθεί και ο ιδιοκτήτης της οδηγείται για κατάθεση στο λιμεναρχείο Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί, «στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχει άλλος ένας τόνος ηρωίνης».

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την ηρωίνη-Τι είπαν για τα ευρήματα