ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία: Διακρίσεις σε βάρος επιβατών από οδηγό του ΚΤΕΛ Ημαθίας

Καταγγελία: Διακρίσεις σε βάρος επιβατών από οδηγό του ΚΤΕΛ Ημαθίας

Ενημερώθηκε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ημαθίας για καταγγελία οδηγού που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Νάουσα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (4/7), σχετικά με την συμπεριφορά του.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, μία γυναίκα ζήτησε από τον οδηγό του λεωφορείου να επιβιβαστεί η ίδια και ο γιος της στο λεωφορείο, ωστόσο έλαβε την απάντηση ότι είναι γεμάτο.

Ωστόσο, επειδή έπρεπε να γυρίσει επειγόντως στη Βέροια, του ζήτησε - αν γίνεται - έστω και όρθιοι να ταξιδέψουν, λαμβάνοντας και πάλι αρνητική απάντηση, με όχι ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο.

Αφού το πήρε απόφαση πως δεν θα επιβιβαστεί - σεβόμενη σε τελική ανάλυση την αναφορά του οδηγού ότι είναι παράνομο να ταξιδεύουν όρθιοι, έμεινε στον καθορισμένο τόπο επιβίβασης, για το επόμενο λεωφορείο.

Ωστόσο, προς έκπληξή της, είδε τον συγκεκριμένο οδηγό πριν ξεκινήσει το δρομολόγιο του, να φωνάζει δύο νεαρές κοπέλες. Για να τις εξυπηρετήσει άνοιξε στη μία το κάθισμα του συνοδηγού και άφησε την άλλη να καθίσει όρθια ακριβώς πίσω του.

Τότε, όπως μας είπε, χτύπησε το τζάμι της πόρτας και ο οδηγός ατάραχος της είπε και πάλι «όχι».

Με λίγα λόγια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο οδηγός «καβάτζωσε» τις δύο κοπέλες, αδιαφορώντας για το αν ήταν νόμιμο ή όχι αυτό, ενώ λίγα λεπτά πριν ήταν... ανένδοτος!

Πηγή: inveria.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου για κατοχή χασίς, χαπιών και αναβολικών