ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Εικόνες και βίντεο από το άγριο έγκλημα

Χαλκίδα: Εικόνες και βίντεο από το άγριο έγκλημα

Σοκ στην Χαλκίδα, από την στυγερή δολοφονία του 82χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη, ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια δύο αλλοδαπών, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Καραολή & Δημητρίου - Οι αδίστακτοι κακοποιοί βασάνισαν και την ηλικιωμένη συγκάτοικο του, η οποία κατάφερε να γλιτώσει και από τις φωνές της, ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής

Το φρικτό έγκλημα συνέβη την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, περίπου στις 21.20 το βράδυ.

Ο 82χρονος Δημήτρης Αντωνιάδης, βρισκόταν στην διπλανή καφετέρια Lemon και παρακολουθούσε με φίλους τον αγώνα της Εθνικής στο μπάσκετ, όπου στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Οι δύο ληστές αιφνιδίασαν τον άτυχο άντρα και κατάφεραν να παραβιάσουν την κύρια πόρτα της εισόδου. Οι αδίστακτοι δράστες, χτύπησαν και φίμωσαν τον 82χρονο, ενώ έδεσαν και την ηλικιωμένη συγκάτοικο του, όπου στην συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για να βρουν πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.

Ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε στα χέρια των ληστών. Σύμφωνα με πληροφορίες συνέχιζαν να ψάχνουν στο σπίτι και έφυγαν όταν βρήκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που έψαχναν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Πρόκειται για αλλοδαπούς όπως τους απεικονίζει το βίντεο από την κάμερα της πολυκατοικίας, αλλά και από καταθέσεις μαρτύρων.

"Είμαι συγκλονισμένος. Πριν μισή ώρα ήμασταν μαζί και βλέπαμε τον αγώνα. Καθέ μέρα γύριζε στο σπίτι του 21.30 με 22.00 το βράδυ. Πήγα στο διαμέρισμα και τον είδα. Ήταν δεμένος, φιμωμένος, δεμένος χέρια, πόδια και δεν ανέπνεε." τονίζει στο eviazoom.gr, ο Παναγιώτης Ακαρέπης.

Διαβάστε επίσης:

Καταργούν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα

Αυτά είναι τα 49 πανεπιστημιακά τμήματα που κινδυνεύουν με λουκέτο

Κρήτη: «Σαρώνει» η εικόνα-Βρείτε τι θέλει να πει ο… ποιητής (pic)

Παραλίμνι: 18χρονος μοτοσυκλετιστής «καρφώθηκε» σε κιγκλίδωμα

Χανιά: Απίστευτη αισχροκέρδεια-Δε φαντάζεστε πόσα πλήρωσε για 2 γύρους και 1 νερό

Κεφαλονιά: Αυτοκτόνησε 50χρονος-Συγκλονίζουν τα τελευταία του λόγια