ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Το μεγαλύτερο πανό κατά της πώλησης του αεροδρομίου (pics)

Κέρκυρα: Το μεγαλύτερο πανό κατά της πώλησης του αεροδρομίου (pics)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πώληση του αερολιμένα της Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/9), στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας.

Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων ενάντια στο ξεπούλημα του νησιού, την ίδια ώρα που δόθηκε παράταση δέκα ημερών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προσφορών σχετικά με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, με καταληκτική ημερομηνία πλέον τη 10η Οκτωβρίου.

Ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία, έχουν επιδείξει έως τώρα κοινοπραξίες στις οποίες συμμετέχουν από τη μία πλευρά ξένες εταιρίες με συμμετοχή αεροπορικών και τουριστικών φορέων και από την άλλη πλευρά οι (συνήθεις... ύποπτοι για προσφορές) μεγάλοι ελληνικοί επιχειρηματικοί όμιλοι συμφερόντων Μπόμπολα, Κοπελούζου, Ιωάννου, Παρασκευαΐδη κ.α.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας από το ΤΑΙΠΕΔ, το αίτημα να δοθεί περισσότερος χρόνος για την επεξεργασία των τελικών προσφορών αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον για τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια...

Πανό δεκάδων μέτρων!

Στην Κέρκυρα, οι διαμαρτυρίες πολιτών συνεχίζονται, με δεκάδες μικρούς και μεγάλους να κατασκευάζουν τεράστια πανό τα οποία έστησαν στο αεροδρόμιο. Τα συνθήματα κατά του ξεπουλήματος είναι γραμμένα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, ενώ η κατασκευή των πανό έγινε στην Πάνω Πλατεία. Ακολούθησε παράσταση θεάτρου σκιών από την ομάδα Κουμ Κου Αρτ με ένα έργο το οποίο... πέρασε πολλά πολιτικά μηνύματα!

Πηγή: corfupress.gr

Διαβάστε ακόμα:

Κομοτηνή: Μαζί στη ζωή, μαζί και στην… καλλιέργεια ναρκωτικών! (pics)

Εγκαταλείφθηκε η πρόταση για Λευκή Νύχτα στην Αθήνα τον Οκτώβριο

Μεσσηνία: Μάχη για τη ζωή δίνει 55χρονος από ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς

Φίλαθλοι του Εθνικού αποχαιρέτησαν τον Κώστα Κατσούλη (pics)

Ξάνθη: Σε τροχαίο ενεπλάκη φορτηγάκι του Δήμου (vid+pics)

Θεσσαλονίκη: Στα… μαλακά οι τρεις Αργεντινοί για τα 293 κιλά κοκαΐνης!

Ξύλινο ποδήλατο… έργο τέχνης στα Τρίκαλα! (pics)

Διαγράφονται τα πρόστιμα ανέργων επιβατών του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο 70χρονου στην ουρά τράπεζας

Βρέθηκε ύποπτο όχημα στα Εξάρχεια