ΚΟΣΜΟΣ

Νέο ανατριχιαστικό βίντεο από τη Νίκαια: Tο φορτηγό σπέρνει το θάνατο - 6 μηνών το νεότερο θύμα του

Νέο ανατριχιαστικό βίντεο από τη Νίκαια: Tο φορτηγό σπέρνει το θάνατο - 6 μηνών το νεότερο θύμα του

Διψασμένος για αίμα και αποφασισμένος να «θερίσει» όσους περισσότερους ανθρώπους φαίνεται πως ήταν ο μακελάρης της Νίκαιας, ο οποίος δεν άφησε πολλά περιθώρια τόσο στα θύματα, όσο και στις αρχές να αντιδράσουν.

Νέες μάλιστα συγκλονιστικές εικόνες από τη στιγμή της επίθεσης βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Είναι οι στιγμές που ανέμελοι κάτοικοι της Νίκαιας και τουρίστες απολαμβάνουν, υπό τους ήχους της μουσικής, τη βραδιά και τα πυροτεχνήματα για την Ημέρα της Βαστίλης στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ.

Ξαφνικά ένα λευκό φορτηγό που φαίνεται να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προς το πλήθος. Ακολουθούν κραυγές, ουρλιαχτά και απόλυτος πανικός την ώρα που το 19 τόνων φορτηγό του θανάτου περνά πάνω από ανθρώπους.

«Η κόρη μου, η κόρη μου», φωνάζει σοκαρισμένη μια γυναίκα, ενώ όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Εικόνες που «κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να δει στη ζωή του»…

Την ίδια ώρα, ανάμεσα στους 84 νεκρούς, θύματα του μακελάρη της Νίκαιας, δέκα ήταν παιδιά, ενώ ένα βρέφος, ηλικίας μόλις έξι μηνών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης και έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για άλλα δύο μωρά που χειρουργήθηκαν, αλλά δεν επέζησαν.

Πολλά άλλα παιδιά, δε, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Νίκαιας έχουν χάσει τον ένα ή και τους δύο γονείς τους, καθιστώντας επιτακτική ανάγκη την ψυχολογική υποστήριξη.

Σχετικές ειδήσεις