ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βίασαν, στραγγάλισαν και αποκεφάλισαν 3χρονο κοριτσάκι

Φρίκη: Βίασαν, στραγγάλισαν και αποκεφάλισαν 3χρονο κοριτσάκι

Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους όσα έκαναν τα ανθρωπόμορφα κτήνη στο παιδί.

Είναι από τις ειδήσεις που προκαλούν ανατριχίλα μόνο και μόνο από τον τίτλο. Στην Ινδία, ένα τρίχονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια τα κτήνη αποφάσισαν να στραγγαλίσουν και να αποκεφαλίσουν το παιδί!

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες του βάρβαρου εγκλήματος απήγαγαν το άτυχο κορίτσι από την αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού στις 26 Ιουλίου.
Το σώμα του παιδιού βρέθηκε κάτω από θάμνο, τυλιγμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε περιοχή κοντά σε αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από τον σιδηροδρομικό σταθμό, το βράδυ της περσαμένης Τρίτης.

Για τη σοκαριστική υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα ενώ για τον εντοπισμό του κεφαλιού του παιδιού επιστρατεύτηκαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή και ένας εκ των υπόπτων είναι και ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού.

Μετά την εξαφάνιση της μικρής, η μητέρα της έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ενημερώνοντας πως στο περιστατικό δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και ο σύντροφός της.

Διαβάστε επίσης:

120 δόσεις: Σε πόσες δόσεις θα ρυθμίστε τα χρέη προς την Εφορία - Τα μυστικά και οι αλλαγές