ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε την Νταϊάνα - Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της

Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε την Νταϊάνα - Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της

Ακόμη και σήμερα, 22 χρόνια μετά, τα ερωτήματα για το τι συνέβη στο τούνελ Ποντ ντ' Αλμά παραμένουν αναπάντητα.

Ένα τραγικό δυστύχημα, 22 χρόνια πριν, ήταν εκείνο που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της Νταϊάνα Σπένσερ, πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Τα ερωτήματα για το συνέβη στο μοιραίο τούνελ το βράδυ της 31ης Αυγούστου είναι πολλά και πιθανότατα δεν θα βρουν ποτέ απαντήσεις.

Αμέσως μετά το τρακάρισμα, στο τούνελ Ποντ ντ’ Αλμά, δυνάμεις της πυροσβεστικής, έσπευσαν στο σημείο, για να απεγκλωβίσουν την Νταϊάνα και τον σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Τόσο ο σύντροφος της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, όσο και ο οδηγός της μοιραίας λιμουζίνας, Ανρί Πολ, ήταν νεκροί επί τόπου. Όχι όμως και η Νταϊάνα.

Κοντά της έτρεξε ο πυροσβέστης, Χαβιέρ Γκουρμελόν, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Independent, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της Πριγκίπισσας...

Δείτε στην gallery τι ψέλλισε η Νταϊάνα πριν φύγει από την ζωή:

Το μοιραίο τραύμα

Ο Dr Richard Shepherd, ο οποίος γράφει βιβλίο για την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας, τονίζει μάλιστα πως ο τραυματισμός της από το δυστύχημα ήταν «μικροσκοπικός», «σε λάθος σημείο», αλλά και εξαιρετικά «σπάνιος».

«Η μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι θα είχε εμφανιστεί απλά δύο μέρες αργότερα, με σπασμένα κόκκαλα και μελανιές εάν φορούσε τη ζώνη της», σημειώνει ο παθολόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Μάλιστα, ο Dr Richard Shepherd επανεξέτασε τα αποδεικτικά στοιχεία και αμφισβήτησε κάθε θεωρία συνωμοσίας που αφορά το θάνατό της.

«Το τραύμα της είναι πολύ σπάνιο. Δεν έχω δει σε όλη μου την καριέρα κάτι τέτοιο και δεν πιστεύω να δω ξανά. Ήταν ένας μικροσκοπικός τραυματισμός, αλλά στο λάθος σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από την Independent

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΦΙΑ 2019 - Taxisnet: Πώς θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας

Τραγωδία λούνα παρκ: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ΄αγαπάω» - Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για την 14χρονη