ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη απόδραση: Άνοιξαν τρύπα στην τουαλέτα της φυλακής και έφυγαν... σαν κύριοι (pics)

Απίστευτη απόδραση: Άνοιξαν τρύπα στην τουαλέτα της φυλακής και έφυγαν... σαν κύριοι (pics)
pixabay

Φωτογραφίες μιας απόδρασης που αιφνιδίασε τους πάντες από φυλακή στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα οι τοπικές αρχές.

Ο Santos Samuel Fonseca, 21 ετών, και ο Jonathan Salazar, 20 ετών, κατάφεραν να σκάψουν μία τρύπα 55εκ. σε οροφή τουαλέτας στη φυλακή της περιοχής Salinas, νότια του Σαν Φρανσίσκο, και να δραπετεύσουν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο κρατούμενοι εκμεταλλεύτηκαν ένα «τυφλό σημείο» του χώρου το οποίο δύσκολα θα γινόταν αντιληπτό από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και φύλακες.

Η τρύπα που έσκαψαν οδηγούσε σε σύστημα συντήρησης γεμάτο αγωγούς και σωλήνες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, oι δραπέτες σύρθηκαν μέσα στους αγωγούς και τις σωληνώσεις μέχρι που έφτασαν σε καταπακτή, την οποία άνοιξαν και στη συνέχεια βγήκαν σε υπαίθριο χώρο, στο πίσω μέρος της φυλακής, όπου δεν υπήρχε περίφραξη ασφαλείας με συρματόπλεγμα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Οι δύο κακοποιοί κρατούνταν προκειμένου να δικαστούν για δύο ξεχωριστές υποθέσεις δολοφονιών. «Είμαστε απογοητευμένοι με το γεγονός ότι δυο άνθρωποι που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία δεν είναι πια στη φυλακή μας», δήλωσε ο Jonathan Thornburg, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη.

Οι αρχές αναζητούν τους φυγόδικους, προειδοποιώντας πως είναι οπλισμένοι και επικίνδυνοι, ενώ προσφέρουν και ανταμοιβή 4.500 ευρώ για πληροφορίες που θα αποκαλύψουν την κρυψώνα τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Ο Καλλιάνος προειδοποιεί: Έρχεται διπλή κακοκαιρία - Δύσκολη μέρα η Παρασκευή (08/11)

Θλίψη: Πέθανε ο Νίκος Μπρούσαλης

Σχετικές ειδήσεις