ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι και Μέγκαν: «Θα αποκτήσουν μυθική περιουσία» - Η επόμενη μέρα μακριά από το Παλάτι

Χάρι και Μέγκαν: «Θα αποκτήσουν μυθική περιουσία» - Η επόμενη μέρα μακριά από το Παλάτι
Πηγή: AP IMAGES

Δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι μακριά από τον βασιλικό θρόνο...

Μετά το Brexit, το... Megxit απασχολεί όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με την τύχη του Χάρι και της Μέγκαν να είναι πλέον μακριά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με άρθρο του βρετανικού μέσου skynews, το οποίο παρουσιάζει απόψεις ειδικών, το ζευγάρι θα μπορούσε να αποκτήσει εντυπωσιακά μεγάλη περιουσία στη νέα του ζωή. Η περιουσία τους θα μπορούσε, μάλιστα, να ξεπεράσει εκείνη των Ομπάμα και Μπέκαμ.

Όπως εξήγησαν το ζευγάρι θα μπορούσε εύκολα να αποκομίσει μέχρι και 500 εκατομμύρια λίρες στον πρώτο μόλις χρόνο της οικονομικής ανεξαρτησίας του.

Πιο πλούσιοι και από τον Κάρολο!

Και αν τα νούμερα σας φαίνονται υπέρογκα, οι ειδικοί συνεχίζουν την ανάλυσή τους για την πηγή άντλησης των εσόδων των Σάσεξ.

Πηγές εσόδων για Χάρι και Μέγκαν πιθανόν να αποτελέσουν η μόδα, οι ομιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να ιδρύσουν και δική τους εταιρεία παραγωγής.


Διόλου απίθανο τα κέρδη τους να ξεπεράσουν εκείνα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία υπολογίζονται στις 100 με 200 εκατομμύρια λίρες το χρόνο!

«Φαντάζομαι ότι θα δανείζουν τα ονόματά τους ακόμη και σε καμπάνιες», υποστηρίζει ο Άντι Μπαρ, οικονομικός αναλυτής, ο οποίος σημειώνει ότι τον Δεκέμβριο το όνομα «Sussex Royal» απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη φήμη, καθώς κυκλοφόρησε σε 100 προϊόντα από σημειωματάρια μέχρι κάλτσες.

«Συννεφιασμένη» η Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε να φεύγει από το Σάντρινγχαμ στο Νόρφολκ οδηγώντας η ίδια το Land Rover της το μεσημέρι της Παρασκευής και κατευθύνθηκε σε μια εκδήλωση με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων θα ήταν και ο εγγονός της Πίτερ Φίλιπς. Όπως θα δείτε και στα πλάνα, η βασίλισσα δεν είναι και τόσο ευδιάθετη, ενώ το πρόσωπό της είναι φανερά σκοτεινιασμένο.

Η βασίλισσα πέρασε τα Χριστούγεννα στο Σάντρινγχαμ μαζί με την οικογένειά της και συνήθως μένει εκεί έως τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα τηρήσει και φέτος την παράδοση δεδομένων των εξελίξεων στο παλάτι.

Η δύναμη του Instagram

Ο λογαρισμός στο Instagram, που έχουν από κοινού Μέγκαν και Χάρι, ακολουθείται από 10 εκατομμύρια χρήστες τη στιγμή που ο λογαρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σχεδόν 200 εκατομμύρια ακολούθους.

Νούμερο που φυσικά αναμένεται να εκτιναχθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κάτι το οποίο αυτόματα θα φέρει και έσοδα στο ζευγάρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Νεκρός σε φρικτό τροχαίο ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας

Σχετικές ειδήσεις