ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες αποκάλυψης: Άνοιξε η γη και κατάπιε ΙΧ

Εικόνες αποκάλυψης: Άνοιξε η γη και κατάπιε ΙΧ
You Tube

Σοκαρισμένοι οι οδηγοί που κινούνταν σε δρόμο του Μπρέντγουντ στο Έσεξ της Βρετανίας, όταν άνοιξε ξαφνικά μια τρύπα στο δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει μέσα ένα αυτοκίνητο, λόγω της καταιγίδας Κιάρα!

Έξι σπίτια στη γύρω περιοχή εκκενώθηκαν προληπτικά, όταν το Τοyota εγκλωβίστηκε τη νύχτα της Δευτέρας (10/02) μέσα στην τρύπα στα απόνερα της φονικής καταιγίδας, που προκάλεσε τον θάνατο επτά ανθρώπων και καταστροφές στη βόρεια Ευρώπη.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες από το σημείο. «Η γυναίκα μου άκουσε ένα δυνατό κρότο. Νόμισε αρχικά ότι είχε σωριαστεί κάτω ένας φράκτης, αλλά όταν κοιτάξαμε προσεκτικά είδαμε το αυτοκίνητο μέσα στην τρύπα. Ακουγόταν νερό να κοχλάζει και υπήρχε μια οσμή αερίου», δήλωσε ένας 60χρονος περίοικος.

Μετά την απομάκρυνση του ΙΧ οι αρμόδιες υπηρεσίες έσπευσαν να κλείσουν την βάθους δύο μέτρων τρύπα, που είχε γεμίσει με νερά. Η καταιγίδα Κιάρα σάρωσε τη Βρετανία με σφοδρές βροχοπτώσεις – σ’ ένα 24ωρο έβρεξε όσο σε ενάμιση μήνα- και ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα 140 χλμ/ώρα προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε κτήρια, χάος στις μετακινήσεις και μπλακάουτ σε δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κέντρα προσφύγων: Ο σχεδιασμός, η επίταξη και οι στόχοι της κυβέρνησης

Σχετικές ειδήσεις