ΚΟΣΜΟΣ

Πολιτικός σεισμός: Διέρρευσε sex tape με τον υποψήφιο Δήμαρχο του Παρισιού (pics)

Πολιτικός σεισμός: Διέρρευσε sex tape με τον υποψήφιο Δήμαρχο του Παρισιού (pics)

Πολιτικός σεισμός στο Παρίσι

Να αποσύρει την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου του Παρισιού αναγκάστηκε ο Benjamin Griveaux, ο προτιμώμενος υποψήφιος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν αφού – σύμφωνα με το Reuters – βρέθηκε στη δίνη ενός σεξουαλικού σκανδάλου.

Δείτε στην gallery φωτογραγίες του Benjamin Griveaux:

«Αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις δημοτικές εκλογές», δήλωσε ο Griveaux σε τηλεοπτική διεύθυνση μετά το βίντεο που διέρρευσε. Σε αυτό ο ίδιος έχει καταγράψει… προσωπικές του στιγμές τις οποίες στη συνέχεια έστελνε στην ερωμένη του συνοδεύοντάς το με κάποια πολύ χυδαία μηνύματα.

Ο 42χρονος παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, Griveaux, αποτελούσε μέχρι πρόσφατα έναν από τους ευνοούμενος του Μακρόν και για τον λόγο αυτό οι πολιτικοί αντίπαλοι του Γάλλου προέδρου το χρεώνουν σαν προσωπική πολιτική του ήττα.

Πλέον το κόμμα του Μακρόν – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters – μένει χωρίς εκπροσώπηση στην κούρσα για τη δημαρχία του Παρισιού αφού θεωρείτε μάλλον απίθανο να συσπειρωθεί πίσω από τον εκκεντρικό, Cedric Villani.

Ο διαφωνών Ρώσος καλλιτέχνης Πιοτρ Παβιένσκι, ο οποίος είχε πυρπολήσει την πρόσοψη ενός υποκαταστήματος της Τράπεζας της Γαλλίας το 2017, διεκδίκησε την ευθύνη για την ανάρτηση αυτή σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Liberation.

Είπε ότι ήθελε με τον τρόπο αυτό να «καταγγείλει την υποκρισία» του Μπενζαμέν Γκριβό, ο οποίος (λέει ότι) «στηρίζεται μονίμως στις οικογενειακές αξίες» αλλά «κάνει ακριβώς το αντίθετο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη - Τι βρήκαν

Κώστας Βουτσάς: Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Σχετικές ειδήσεις