ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτες σκηνές σε πτήση: Δείτε τι έβαλε στο αεροπλάνο (pics)

Απίστευτες σκηνές σε πτήση: Δείτε τι έβαλε στο αεροπλάνο (pics)

Αυτή την πτήση από το Μίσιγκαν με προορισμό την Καλιφόρνια θα μείνει αξέχαστη σε όσους βρίσκονταν στο αεροσκάφος. Γιατί ανάμεσά τους, στην καμπίνα, ήταν ένα πόνι!

Κι όμως, συνέβη. Έπειτα από γουρούνια, γαλοπούλες, μαϊμούδες και πάπιες μέσα σε καμπίνα αεροσκάφους, τώρα ταξίδεψε και ένα πόνι.

Πρόκειται για ζώα ψυχολογικής υποστήριξης κάποιων επιβατών. Στην περίπτωση του πόνι, η Ronia Froese ήταν αυτή που εμφανίστηκε με το ζώο στο αεροδρόμιο του Μίσιγκαν και επιβιβάστηκε κανονικά στην πτήση της.

Δείτε στην gallery τις απίστευτες φωτογραφίες:

Παρόμοιο περιστατικό έχει καταγραφεί και τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν ένα άλλο πόνι η Φλέρτι είχε επιβιβαστεί σε πτήση της American Airlines από το Σικάγο.

Όπως μάλιστα είχε γίνει γνωστό η Φλέρτι δεν ήταν καμία τυχαία. Έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και είναι αρκετά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ιδιοκτήτριά της, η Χένσλεϊ, παίρνει το πόνι παντού μαζί της στο Μπέλεβιου της Νεμπράσκα όπου ζει. Στο σινεμά, για ψώνια, ακόμη και όταν έχει ραντεβού με τον γιατρό, πάει με την Φλέρτι.

Η Χένσλεϊ έχει κατάθλιψη, παθαίνει κρίσεις πανικού και υποφέρει από αγχώδη διαταραχή και το πόνι είναι το δικό της ζώο ψυχολογικής υποστήριξης. Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης αναγνωρίζει τα πόνι- όπως και τους σκύλους- ως ζώα που προσφέρουν υπηρεσία υποστήριξης και για αυτό πρέπει να επιτρέπεται να συνοδεύουν τους ιδιοκτήτες τους παντού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης: Μάρθα Καραγιάννη: Αποκάλυψη! Η διάγνωση για την υγεία της (pics+vid)

Στο νοσοκομείο διάσημη ηθοποιός – Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της (pics)

Σχετικές ειδήσεις