ΚΟΣΜΟΣ

Δεν ήξεραν από πού τους ήρθε! Πανικός στη μέση του δρόμου - Στο νοσοκομείο 5 άνθρωποι

Δεν ήξεραν από πού τους ήρθε! Πανικός στη μέση του δρόμου - Στο νοσοκομείο 5 άνθρωποι
Twiiter/@CBSLARachel

Ένα σμήνος περίπου 40.000 μελισσών έστειλε πέντε ανθρώπους στο νοσοκομείο και προκάλεσε το κλείσιμο ενός ολόκληρου δρόμου στην Καλιφόρνια

Χιλιάδες μέλισσες, όρμησαν σε δρόμο της Πασαντίνα των ΗΠΑ, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Τρομοκρατημένοι κάτοικοι και επιχειρηματίες κάλεσαν την πυροσβεστική και την αστυνομία και τελικά ένας πολίτης, δύο πυροσβέστες και δύο αστυνομικοί κατέληξαν σε κοντινό νοσοκομείο με τσιμπήματα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στη Gallery:

Αρχικά οι πυροσβέστες επιχείρησαν να ηρεμήσουν και να διώξουν τις μέλισσες χρησιμοποιώντας καπνό, αλλά τελικά αναγκάστηκαν να σκοτώσουν πολλές από αυτές με αφρό, όταν όλες οι προηγούμενες προσπάθειές τους απέτυχαν.

«Κάτι τις κινητοποίησε - κάποια δραστηριότητα, ένας θόρυβος, μία δόνηση - είναι δύσκολο να πει κανείς», δήλωσε ο Ντέιβ Γουίλιαμς της Ένωσης Μελισσοκόμων της κομητείας του Λος Άντζελες. «Δεν μας αρέσει να σκοτώνουμε μέλισσες, είμαστε μελισσοκόμοι», πρόσθεσε. «Αλλά σε καταστάσεις όπως αυτή, η ασφάλεια των πολιτών προέχει».

«Έχουμε πυροσβέστες που δουλεύουν εδώ πολλά, πολλά χρόνια και μας είπαν ότι αυτές ήταν οι περισσότερες μέλισσες που έχουν δει ποτέ μαζεμένες σε ένα σημείο», σχολίασε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Λίζα Ντερντέριαν, που μίλησε στους Los Angeles Times.

Με πληροφορίες από: Guardian

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός - Πανικός στην Ιταλία: Αυτοί είναι οι τέσσερις νεκροί – Ποιες πόλεις είναι σε καραντίνα