ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο ξύλο σε σούπερ μάρκετ – Δεν φαντάζεστε τον λόγο που «ξεμαλλιάστηκαν»

Άγριο ξύλο σε σούπερ μάρκετ – Δεν φαντάζεστε τον λόγο που «ξεμαλλιάστηκαν»
pixabay

Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς τα όσα εκτυλίχθηκαν σε σουπερ-μάρκετ του Σίδνεϊ στην Αυστραλία με αφορμή… την επιδημία του κοροναϊού.

Πρωταγωνίστριες είναι τρεις γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια καθώς ψώνιζαν και οι εικόνες από το περιστατικό κάνουν τον γύρο των social media.

Η πορεία εξάπλωσης του COVID-19 προκαλεί πολλές φορές πανικό στους πολίτες. Έχουμε δει κόσμο να φορά περίεργες μάσκες και στολές, να μαλώνουν για αντισηπτικά και γάντια και να αδειάζουν ράφια καταστημάτων από τρόφιμα. Δύσκολα όμως μπορεί να πιστέψει κανείς ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος που αυτές οι τρεις γυναίκες στην Αυστραλία άρχισαν να σπρώχνονται, να ουρλιάζουν και να ξεμαλλιάζονται πάνω από ένα καροτσάκι.

Μια από τις πρωταγωνίστριες του θλιβερού περιστατικού φέρεται να λέει: «Θέλω απλώς ένα πακέτο». Η ιδιοκτήτρια του καροτσιού υπερασπίζεται, όμως, με... σθένος τη λεία της απαντώντας κατηγορηματικά: «Όχι, ούτε ένα πακέτο», προτού επέμβουν δύο υπάλληλοι για να τις χωρίσουν.

Δείτε στην gallery τι έγινε:

Η διεύθυνση του σούπερ-μάρκετ κάλεσε την αστυνομία, που όμως δεν προχώρησε σε συλλήψεις, αλλά δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στους καταναλωτές να συμπεριφέρονται κόσμια και να μην πανικοβάλλονται λόγω του κοροναϊού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός - Κλειστά σχολεία: Ποια βάζουν «λουκέτο» σε όλη την Ελλάδα

Έβρος: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΥΠ οι κινήσεις των ΜΙΤ και Τζαντάρμα – Οι ζώνες ελέγχου στα σύνορα