ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός στη Σερβία: Στους 65 οι νεκροί - Θετικός στον COVID-19 ο γιός του προέδρου Βούτσιτς -

Κορονοϊός στη Σερβία: Στους 65 οι νεκροί - Θετικός στον COVID-19 ο γιός του προέδρου Βούτσιτς -

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Τα θύματα της επιδημίας του κορωνοϊού στη Σερβία έφτασαν, συνολικά, τα 65 αφού το τελευταίο 24ωρο απεβίωσαν άλλοι τέσσερις ασθενείς. Επιβεβαιώθηκαν 219 νέα κρούσματα και έτσι ο αριθμός των προσβληθέντων από τον Covid-19 ανέρχεται σε 2.666.

Μεταξύ των προσβληθέντων από τον κορονοϊό είναι και Ντανίλο Βούτσιτς ο πρωτότοκος γιος του προέδρου της Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Όπως ανέφερε με ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, ο γιος του Ντανίλο νόσησε από τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε κλινική του Βελιγραδίου.

Ο Ντανίλο Βούτσιτς, 22 ετών, από τότε που εκδηλώθηκε η πανδημία πρόσφερε εθελοντική εργασία στην τροφοδοσία ηλικιωμένων που δεν μπορούν, εξαιτίας της απαγόρευσης που ισχύει, να εξέλθουν από την οικία τους.

Ο ίδιος ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχε αναφερθεί πολλές φορές στην εθελοντική δράση του γιου του και της κόρης του δηλώνοντας μάλιστα ότι στην αρχή δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες διότι - όπως ανέφερε - υπήρχε έλλειψη.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Σερβίας ανήγγειλε το βράδυ νέα περιοριστικά μέτρα για το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η πρωθυπουργός Άννα Μπρνάμπιτς από την Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα και μέχρι την Δευτέρα στις 05:00 το πρωί θα επιβληθεί γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η κρίσιμη ημερομηνία για την Ελλάδα - Οι νεκροί και τα κρούσματα